top of page
Wie ben ik?: Video

Ik heb deze activiteit opgestart na een 5-jarige zoektocht om mijn eigen chronische neurologische aandoening, Complex Regionaal Pijnsyndroom (CRPS), te genezen. In juli 2017 vond ik een succesvolle behandeling in Arkansas (VS). Als chronisch rolstoelgebonden CRPS-pijnpatiënt werd ikzelf op tien weken van mijn hevige CRPS-klachten verlost. 

 

Wat me vooral intrigeerde: niet alleen ik genas, iedereen die de training opstartte maakte een spectaculaire vooruitgang mee. 

De opportuniteit om de opleiding te volgen die me genas kon ik niet laten liggen. Na mijn opleidingen ben ik in de leer gegaan in het gerenommeerd centrum ‘The Neurologic Relief Center’ in Fayetteville (VS) van dokter Katinka van der Merwe. Tijdens mijn stage bij Dr. Katinka van der Merwe trainde ik chronische patiënten die lijden aan CRPS, MS, fibromyalgie, neuropathie,...

Hierboven een documentaire (5min) over deze neurologische aandoening CRPS, ook gekend onder de naam Reflex Sympatic Dystrofie (RSD) of het Syndroom van Sudeck, waarvoor veel patiënten waaronder ikzelf geen afdoende behandeling in Europa vonden.

Wie ben ik?: Video
bottom of page